Perustamme uuden voimistelun taitoryhmän 2014-2016 syntyneille tytöille. Taitoryhmät ovat harraste- ja kilparyhmien välissä ja sieltä on mahdollisuus edetä telinevoimistelun tai TeamGymin kilparyhmiin. 

Ryhmä sopii myös niille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisemmin, mutta eivät kilpailla. Ryhmässä kiinnitetään huomiota puhtaaseen voimistelutekniikkaan, harjoitellaan voimistelun perusliikkeitä sekä voimaa ja liikkuvuutta. 

Ryhmän harjoitukset alkavat viikolla 45, harjoitukset ovat keskiviikoisin kello 16.30-18:00 ja torstaisin kello 15-16:30. Valmentajina ryhmälle toimivat Cassandra ja Istvan.

Ryhmään järjestetään testitilaisuus keskiviikkona 3.11.2021 kello 16.30-18:00 ja torstaina 4.11.2021 kello 15-16.30 Santasportilla. Kulku testeihin normaalisti Santasportin hallin pukuhuoneiden kautta. Valmentajat tulevat hakemaan tytöt sähköportin luota. ILMOITTAUTUMINEN testitilaisuuteen sähköpostilla osoitteeseen toimisto.taipumattomat@gmail.com. Mainitse viestissä testiosallistujan nimi ja ikä sekä huoltajan yhteystiedot (nimi, puhelin ja sähköposti).

Taitoryhmään ei vaadita aiempaa voimistelutaustaa, valinnat tehdään testien sekä valmentajien näkemysten perusteella. Ilmoitamme valinnat testitilaisuuteen osallistujille saman viikon aikana. Ehdotamme kaikille osallistujille sopivaa ryhmää harrasteryhmistämme, jos paikka taitoryhmään ei vielä aukea.

Testitilaisuudessa testataan tyttöjen liikunnallisia taitoja/valmiuksia voimisteluliiton kuparimerkin testiliikkieden perusteella. Testiliikkeet: https://www.voimistelu.fi/Portals/0/Naisten%20telinevoimistelu/2019%20Kuparimerkki%20suoritusvihko.pdf