Tervehdys Taipparilaiset!
Kilparyhmien kausi on jo käynnistynyt ja harrasteryhmien kausi käynnistyy maanantaina 17.8. Tässä tiedotteessa on tärkeitä ohjeita harjoituskäytäntöihin liittyen.

Kulku harjoituksiin

Harjoituksiin kuljetaan voimistelupäädyn ovesta, ei portin kautta. Tämä käytäntö on voimassa toistaiseksi, jotta vältämme turhat sekoittumiset muihin Santasportin ryhmiin ja mahdollisen COVID-tapauksen selvittäminen, karanteenit yms olisi helpompi jäljittää. Käynti on sama kuin kesäharjoituksiin. Kuvassa havainnollistettu kulkupaikka. Valmentajat hakevat harrasteryhmät ovelta, kilparyhmät kulkevat valmentajien ohjeiden mukaan. Pyri pukemaan voimisteluasu päällesi jo kotona, pukuhuoneet eivät ole käytössä. Vaatteet voi tarvittaessa vaihtaa wc-tiloissa (koskee kilparyhmiä). Tiedotamme heti, kun normaali kulku ja pukuhuoneiden käyttö mahdollistuu.Käsidesin käyttö + käsienpesu

Kun harjoituksiin tullaan, jokaisen voimistelijan tulee käyttää käsidesiä. Samoin pois lähdettäessä tulee käyttää käsidesiä. Pyrimme myös käyttämään käsidesiä aina telineiden vaihdon yhteydessä. Lisäksi valmentajat ohjeistavat käsien pesusta erikseen.

Muut hygieniakäytännöt

Kipeänä ei saa tulla harjoituksiin! Lisäksi seuraamme yleisiä suosituksia ja olemme tiiviissä yhdeydessä SantaSportin kanssa hallin käytäntöihin liittyen.

Varustus

Voimisteluasuna voi käyttää rentoja sisäliikuntavaatteita tai voimistelupukua. Liikumme voimistelussa paljain jaloin. Ota mukaan myös juomapullo.

Vanhempien katsomisalue

Vanhemmat voivat seurata harjoituksia ylätasanteelta. Mikäli suositus esim kasvomaskien käytöstä julkisilla paikoilla tulee voimaan, tulee sitä tarvittaessa noudattaa myös SantaSportilla. Pyrimme myös tästä informoidaan tarvittaessa. Myös vanhempien tulee käyttää käsidesiä.