Tervehdys,

Ensi viikolla 15.8. alkaen aloitamme harrastetoimintamme tulevalle talvelle. Kiitos ilmoittautumisestasi mukaan toimintaamme!

Käytännön asioista:

Ryhmissä liikumme paljain jaloin ja kannattaa laittaa päälle liikuntaan sopivat vaatteet. Mukaan kannattaa varata myös vesipullo. Pullot kannattaa nimetä, niin ei mene sekaisin.

Harjoituksiin kulku tapahtuu voimisteluhallin sähköporttien kautta. Laitan seuran sosiaaliseen mediaan kulkuohjevideon. Valmentaja tulee hakemaan voimistelijat portilta harjoitusten alkaessa ja palauttaa voimistelijat portille harjoitusten päättyessä. Mikäli voimistelija tulee myöhässä, portin vieressä on hissi, jolla nousu 2 kerrokseen ja kävelee käytävän päähän (sama paikka, josta aikuiset voi seurata harjoituksia) ja huiskuttaa voikkapäätyyn, niin päästetään sieltä voimistelija harjoituksiin. 

Harjoituksissa käytämme neljää eri tilaa(pois lukien temppujumppa), voimistelupäätyä, trampoliineja, puomisalia sekä kenttää. Yläparvelta näkee kaikki muut tilat paitsi puomisalin. Jos aikuinen haluaa seurata siellä tapahtuvaa treenaamista, niin pitää tulla alas katsomaan.

Maksut:

Jäsenmaksu 30€ sisältää mm voimisteluliiton jumppaturva-vakuutuksen sekä erilaisia etuja Santasportin hinnoista.

Kausimaksu on jaettu neljään osaan, eräpäivät ovat elokuussa, lokakuussa, joulukuussa ja maaliskuussa. Ilmoittautumalla sitoudutaan alustavasti koko kaudeksi voimistelemaan, mutta ennen jokaista kausimaksun eräpäivää on mahdollista lopettaa harrastus ilmoittamalla siitä kirjallisesti toimisto.taipumattomat@gmail.com Tällöin loppukauden maksut poistetaan. 

Mikäli maksamisessa on hankaluuksia tms. ole yhteydessä toiminnanjohtajaan tuomas.taipumattomat@gmail.com niin katsotaan ratkaisut asioille. Mikäli maksuja ei makseta maksuhuomautusten (2kpl) jälkeen tai olla yhteydessä, laitamme maksut perintään. 

Tavoitteenamme on löytää jokaiselle lapselle ja nuorelle omaan tasoon ja haluun sopiva ryhmä. Mikäli ilmoittautumisen yhteydessä valittu ryhmä ei ole tarpeeksi haastava tai on vastaavasti liian vaativa, ole rohkeasti yhteydessä toimistolle, niin katsotaan sopiva ryhmä tilalle. Myös mikäli lapsesi haluaa kokeilla siipiään kilpavoimistelun puolella, ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan sopiva ryhmä, missä kokeilla. Tavoitteenamme on myös käynnistää uusi alkeiskilparyhmä niin telinevoimistelussa kuin teamgym:ssä syksyn aikana. Näistä tiedotamme tarkemmin kun asiat selviää.

Seuramme päätiedotuskanava on sähköposti. Pidäthän huolen, että hoika järjestelmässä on ajantasainen sähköpostiosoite. Valitettavasti hoika:n kautta lähetetyt sähköpostit menevät monesti roskapostiin tai esim ”tarjoukset”-välilehdelle, joten kannattaa aina välillä tsekata myös ne. 

Lisäksi seuramme tiedotuskäytössä on whatsapp ryhmä, johon voit liittyä. Ryhmä on ainoastaan tiedotusta varten seuran puolelta ja kukaan muu ei voi sinne kirjoittaa. Joten ryhmään ei tule ”turhia” viestejä. Linkki ryhmään: https://chat.whatsapp.com/Dnubelj22DAIQHJG3pcY93

Seuran yhteystiedot:

toimisto.taipumattomat@gmail.com 

0405419119

Toiminnanjohtaja:

tuomas.taipumattomat@gmail.com

0443036304

Sosiaalinen media:

Instagram: @taipparit Facebook: Voimisteluseura Taipumattomat ry

Tervetuloa mukaan voimistelemaan kanssamme!

​Tuomas Kosunen

Toiminnanjohtaja