LAJIESITTELY
Ilmoittautuminen kauden 2020-2021 telinevoimistelun harrasteryhmiin alkaa maanantaina 22.6.2020 kello 8:00.

Ilmoittautuminen on aluksi auki vain viime kauden voimistelijoille ja
29.6. alkaen myös uusille voimistelijoille. Telinevoimistelun kilparyhmien ja kaikkien TeamGym-ryhmien ilmoittautuminen avataan 29.6.2020 kello 8:00.

AIKATAULUT 2020-2021

Voimistelukausi alkaa syksyllä ja päättyy keväällä ja ilmoittautuminen kattaa automaattisesti molemmat kaudet. Ryhmämme eivät harjoittele loma-aikoina tai pyhäpäivinä, ellei oman
ryhmän valmentaja ole toisin infonnut. Kauteen sisältyvien loma-aikojen (syysloma, joululoma, hiihtoloma) sekä pyhäpäivien (itsenäisyyspäivä, pääsiäinen, vappu, helatorstai) aiheuttamat harjoitusvapaat on huomioitu kausimaksuissa.

Syyskausi

○ Harrasteryhmät (NTV, MTV, TG) 17.8.2020 – 12.12.2020, 16 harjoitusviikkoa
      ■ Syysloma vko 42 12.-18.10 vapaata harjoituksista

○ Kilparyhmät (NTV, MTV, TG) sekä aikuisten ryhmät 3.8.2020 – 20.12.2020, 19 harjoitusviikkoa
      ■ Syysloma vko 42 12.-18.10.2020, vapaata harjoituksista

Kevätkausi

○ Harrasteryhmät (NTV, MTV, TG) 11.1.2021 -22.5.2021, 19 harjoitusviikkoa.
      ■ Hiihtoloma vko 10 8.-12.3.2021, vapaata harjoituksista
      ■ Pääsiäisloma 2.-5.4.2021, vapaata harjoituksista
      ■ Helatorstai vapaata harjoituksista
○ Kilparyhmät (NTV, MTV, TG) sekä aikuisten ryhmät 11.1.2021 – 13.6.2021, 21 harjoitusviikkoa
      ■ Hiihtoloma viikko 10, 8.-12.3.2021, vapaata harjoituksista
      ■ Pääsiäisloma 2.-5.4.2021, vapaata harjoituksista
      ■ Helatorstai vapaata harjoituksista

ALOITTAMINEN JA LOPETTAMINEN KESKEN KAUDEN

Kausimaksu peritään täysimääräisenä ennen laskutuskauden puoliväliä mukaan tulleilta.

Myöhemmin mukaan tulleet maksavat kuluvalta laskutuskaudelta puolet.
Ryhmään ilmoittautuneilla on oikeus kokeilla ryhmää kaksi kertaa ennen sitoutumista ryhmään. Kausimaksu palautetaan tai perutetaan, mikäli ilmoittautuminen perutaan ennen
kolmatta harjoituskertaa.

Harjoitusmaksua ei palauteta, jos voimistelija lopettaa kesken laskutuskauden. Laskutuskauden vaihtuessa lopettamisesta tulee ilmoittaa toimistolle sähköpostitse.

Kilparyhmissä voimistelevat sitoutuvat ryhmän harjoitusaikatauluihin. Harjoitellessaan vähemmän, ei harjoitusmaksua hyvitetä ilman erillistä sopimusta. Halutessaan kilparyhmäläiset voivat pienentää harjoitusmääräänsä siirtymällä toiseen ryhmään, tällöin
kausimaksu muokataan uuden ryhmän harjoitusaikatauluja vastaavaksi. Näissä tapauksissa otettava aina yhteyttä omaan valmentajaan sekä toimistolle.

RYHMÄN VAIHTO KESKEN KAUDEN

Ryhmän vaihdosta tulee keskustella oman valmentajan kanssa tai ottaa yhteyttä suoraan toimistolle. Vaihto on mahdollista, jos ryhmän taso sopii voimistelijalle ja halutussa ryhmässä on tilaa tai voimistelija saa paikan varasijalta.

Voimistelijan tulee paikan saatuaan perua ryhmä, johon ei osallistu ilmoittamalla toimistolle kummassa ryhmässä jatkaa. Koska uuden paikan vastaanottamisesta muodostuu automaattisesti uusi lasku, tulee voimistelijan olla yhteydessä toimistolle pikimmiten osoitteeseen toimisto.taipumattomat@gmail.com laskutuksen korjaamisesta, riippumatta siitä jatkaako uudessa vai vanhassa
ryhmässä.

JÄSENMAKSUT

Jäsenmaksu 30€ laskutetaan ensimmäisen laskutuskauden yhteydessä, johon voimistelija osallistuu. Jäsenmaksu on sama riippumatta siitä osallistuuko voimistelija koko kaudelle vai tuleeko hän mukaan kesken kauden. Jokaisella ryhmissämme voimistelevalla on oltava seuramme jäsenyys. Jäsenmaksu sisältää Suomen Voimisteluliiton jumppaturvavakuutuksen harrastevoimistelijoille. Kilparyhmiin osallistuvien voimistelijoiden tulee hankkia kuitenkin kilpavoimistelun kattava vakuutus.

SISARALENNUS

Perheen sisällä alennuksen saa
● toisesta ilmoittautuneesta 30€/syksy+kevät tai 15€ / kevät,
● kolmannesta 60€/syksy+kevät tai 30€/kevät,
● neljännestä 90€ /syksy+kevät tai 45€/kevät,
● viidennestä 120€/syksy+kevät tai 60€/kevät.
Sisaralennus hyvitetään ensimmäisen laskutuskauden laskun yhteydessä, loput
laskutuskausista ovat normaalihintaisia.

AIKUISVOIMISTELU

Opiskelija-alennus 10% hyvitetään aikuisvoimisteluun osallistuville opiskelijoille.

Alennuksen saat ottamalla yhteyttä toimistolle sähköpostitse osoitteeseen
toimisto.taipumattomat@gmail.com . Opiskelijakortti esitetään toimistolle tai ryhmän valmentajalle.

Aikuisvoimistelun maksaminen onnistuu myös:
● smartumseteli tai -mobiilisovellus,
● e-passilla,
● ticket mind&body ja
● edenred

KANNATTAJAJÄSENYYS

Kannattajajäsenyys 30€ sisältää sisäänpääsyn ja pullakahvit joulu- ja kevätnäytöksissä sekä oikeiden seuran syys- ja kevätkokouksiin.

LASKUTUS

Kausi on jaettu neljään eri laskutuskauteen;
– syyskausi 1
– Sisältää viikot 34-41, eli harjoitukset kauden aloituksesta syyslomaan
– syyskausi 2
– Sisältää viikot 43-50, eli harjoitukset syyslomasta joululomaan
– kevätkausi 1
– Sisältää viikot 2-9, eli harjoitukset joululomasta hiihtolomaan
– kevätkausi 2
– Sisältää viikot 11-20, eli harjoitukset hiihtolomasta kesälomaan

Harrasteryhmillä kausi kevät 2020 – syksy 2021 sisältää 33 harjoitusviikkoa ja kilparyhmillä 41 viikkoa. Harjoitusmäärät voivat vaihdella hieman eri laskutuskausilla, johtuen tapahtumista, vuoromuutoksista sekä pyhäpäivistä.

Alkavaa laskutuskautta koskeva lasku tulee olla maksettuna ennen laskutuskauden alkua,mpoikkeuksena ensimmäisen laskutuskauden lasku, jonka eräpäivä on kaksi viikkoa kauden aloituksen jälkeen. Laskut lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä ja ne myös tallentuvat Hoikaan (jäsenrekisteri) voimistelijan omiin tietoihin Laskut – välilehdelle. Osa Hoikan kautta lähetetyistä sähköposteista voi mennä roskaposti-kansioon, varmistathan siis myös roskapostit jos viestejä/laskuja ei kuulu.

Jos ryhmän osallistujamäärä jää alle 5 voimistelijaan, voidaan ryhmä perua. Seura on yhteydessä ryhmän voimistelijoihin sähköpostilla, jos näin tapahtuu.

Muistutuslasku lähetetään sähköpostitse, jonka jälkeen maksamattomat harjoitus- ja muut maksut toimitetaan perintätoimistolle perittäväksi. Jos alkavan laskutuskauden maksu on
suorittamatta laskutuskauden alkaessa, voimistelijan osallistumisoikeus ryhmään perutaan.

Kilparyhmissä harjoitusmaksujen lisäksi kuluja syntyy mahdollisista leireistä sekä kilpailumatkoista. Osallistumismaksut ja matkakulut laskutetaan voimistelijoilta etukäteen.

PANDEMIA TAI MUISTA SYISTÄ JOHTUVAT RAJOITUKSET

 

Mikäli julkishallinto antaa määräyksiä toiminnan sulkemiseksi, rajoittamiseksi tai toimintaa muutoin merkittävästi koskien, toimitaan seuraavasti:

Ensisijaisesti seura pyrkii järjestämään korvaavaa toimintaa, kuten ulko, live- tai etäharjoituksia toimintavuoden 2020-21 aikana 30.6.2021 saakka. Seura tekee päätökset mahdollisista maksujen palautuksista tapauskohtaisesti riippuen rajoitusten pituudesta ja toiminnan laajuudesta.

VAKUUTUKSET JA LISENSSIT

VAKUUTUKSET

Seuramme kaikki harrastevoimistelijat ovat vakuutettu jäsenmaksuun sisältyvällä Jumppaturva vakuutuksella (Pohjola Vakuutus) syyskuusta alkaen. Jumppaturvan vakuutuskausi on 1.9. – 31.8.

Vakuutus esite:
https://www.voimistelu.fi/Portals/0/Lajit%20yleist%C3%A4/Dokumentit/Jumppaturva%20p%C3%B6ivitetty.pdf

Kilpavoimistelijoilla täytyy olla oma kilpavoimistelun kattava vakuutus, jonka voi ostaa erikseen tai lisenssin oston yhteydessä.

LISENSSIT

Kaikilla kilpailuihin osallistuvilla voimistelijoilla tulee olla lisenssi hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäisiä kilpailuja. Lisenssi ostetaan Hoikasta (go.hoika.net) ja sen voi ostaa joko vakuutuksella tai ilman. Jos ostat lisenssin ilman vakuutusta, huolehditaan että oma vakuutuksesi kattaa kilpavoimistelun.

Lisenssin ostoa varten sinun tulee tietää voimistelulaji, johon lisenssin ostat sekä
lisenssityyppi. Jos et ole varma lisenssityypistä, voit kysyä neuvoja toimistolta tai omalta
valmentajalta.

Lisenssin oston ohjeistuksen löydät voimisteluliiton sivuilta:
https://www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpailut/Kilpailulisenssit-ja-vakuutukset

POISSAOLOT

 

Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Yli 2 viikkoa jatkuva poissaolo, esimerkiksi sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään tapauskohtaisesti. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä, silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon, esim. kaupungin tai SantaSportin
käytön takia.