NAISTEN TELINEVOIMISTELUN LAJIESITTELY

Voimistelija tasapainoilee kymmenen senttimetriä leveällä puomilla. Piruetti, hyppy, voltti, tasapaino… Telinevoimistelijatyttö suorittaa kuin tanssien porraskaiteen levyisellä alustalla temppuja, jotka eivät ole muille mahdollisia edes jalkapallostadionin kokoisella alueella. Liikesarjat näyttävät vaivattomilta, vaikka todellisuudessa salaisuus on tuhansissa toistoissa. Naisten telinevoimistelussa tekniikka ja esteettisyys yhdistyvät voimaan ja liikkuvuuteen, jotka yhdessä johtavat äärimmäiseen taituruuteen yhdessä maailman vaikeimmista lajeista.

 

 

 

 

NAISTEN RYHMÄT

VADELMAT alkeiskilparyhmä

 NTV-taitoryhmä 2012-2015 syntyneille tytöille.

Alkeiskilparyhmä on harraste- ja kilparyhmien välissä ja sieltä on mahdollisuus edetä telinevoimistelun tai TeamGymin kilparyhmiin.

Ryhmä sopii myös niille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisemmin ja tähdätä kilpavoimisteluun. Ryhmässä kiinnitetään huomiota puhtaaseen voimistelutekniikkaan, harjoitellaan voimistelun perusliikkeitä sekä voimaa ja liikkuvuutta.

Ryhmää valmentaa Suvi Julkunen ja Eerika Paloniemi  ja ryhmä harjoittelee maanantaisin kello 16.30-18,  tiistaisin kello 18.00-19.30 ja perjantaisin kello 17-18.30.

Hinta 746€  /  4 x 186,50€.

NTV Eliitti

NTV-huippuryhmä Eliitti harjoittelee tavoitteellisesti viisi – kuusi kertaa viikossa. Eliitti ryhmään kuuluu B-D-luokissa kilpailevia tyttöjä. Ryhmää valmentaa Veera Hannula ja Istvan Munkacsi.

Hinta Eliitti 1(14h) 1456€ / 4 x 364€, Eliitti 2 (9h)  1016€ / 4 x 254€

NTV 4 Kultatytöt

NTV-kilparyhmä Kultatytöt harjoittelevat tavoitteellisesti 4 kertaa viikossa . Ryhmän voimistelijat kilpailevat B-C-luokissa. Ryhmää valmentavaa Cassandra Kapanen.

Hinta 952€ / 4 x 238€.

NTV 3 Smaragdit

NTV-kilparyhmä Smaragdit harjoittelevat tavoitteellisesti MA 17-20 TI 15-17.30 TO 17-20 ja PE 15-17.30 . Ryhmän voimistelijat kilpailevat C-E-luokissa ja heitä valmentaa Cassandra Kapanen.

Hinta 1126€ / 4 x 281,5€.

NTV 2 Timantit

NTV-kilparyhmä Timantiit harjoittelevat tavoitteellisesti 4-6 kertaa viikossa . Ryhmän voimistelijat kilpailevat D-E-luokissa. Ryhmää valmentavat Veera Hannula ja  István Munkácsi.

Hinta 1456€ / 4 x 364€

NTV TOPTEAM

Topteamiin kuuluvat Taipumattomien pisimmälle edenneet huippuryhmän voimistelijat, jotka harjoittelevat 5-6 kertaa viikossa. Topteamin voimistelijat kilpailevat maajoukkuelinjan 1.-3 luokissa. Topteamia valmentavat István Munkácsi ja Veera Hannula.

Hinta 1928€ / 4 x 482€.

NAISTEN TELINEVOIMISTELUN KOORDINAATTORI

Veera Hannula, 

MIESTEN TELINEVOIMISTELUN LAJIESITTELY

Keskittymisen on säilyttävä koko sarjan ajan. Yhden käden varassa pää alaspäin nojapuilla, ilmassa juuri ennen kuin kädet saavat jälleen otteen rekistä irrotuksen jälkeen tai huimien volttien päätteeksi alastulossa, jossa ei saa lipsahtaa askeltakaan suuntaan tai toiseen. Kilpatelinevoimistelijan arkipäivää ovat käsilläseisonnat, voltit ja magnesiumin pöly. Teräksisen keskivartalon ja täydellisen sixpackin voi saada paljon hauskemminkin kuin pumppaamalla rautaa salilla.

MIESTEN RYHMÄT

JUOLUKAT

Miesten telinevoimistelun alkeiskilparyhmä. Juolukoissa tavoitteena on oppia harjoittelemaan itsenäisemmin, oppia käyttämään kaikkia kisatelineitä ja varusteita sekä opetella esiintymään yleisön edessä. Juolukat harjoittelevat MA 17.30-19.00. Hinta 467€ / 4 x 116,5€. 

MUSTIKAT

Mustikat on miesten telinevoimistelun kilparyhmä, jossa harjoitellaan eriytetysti 4-6 kertaa viikossa. Ryhmässä harjoitellaan omatoimisesti valmentajan ohjeiden alla ja asetetaan omia tavoitteita valmentajan avustuksella. Ryhmässä on  MTV 1-3-luokan voimistelijoita. Mustikat on kokeneemmille voimistelijoille tarkoitettu kilparyhmä. Ryhmä harjoittelee MA, TI, KE, TO, PE.

Hinta 1352€ / 4 x 338€.

MTV MIESTEN VALMENTAJA

Anssi Valkama