NAISTEN TELINEVOIMISTELUN LAJIESITTELY

Voimistelija tasapainoilee kymmenen senttimetriä leveällä puomilla. Piruetti, hyppy, voltti, tasapaino… Telinevoimistelijatyttö suorittaa kuin tanssien porraskaiteen levyisellä alustalla temppuja, jotka eivät ole muille mahdollisia edes jalkapallostadionin kokoisella alueella. Liikesarjat näyttävät vaivattomilta, vaikka todellisuudessa salaisuus on tuhansissa toistoissa. Naisten telinevoimistelussa tekniikka ja esteettisyys yhdistyvät voimaan ja liikkuvuuteen, jotka yhdessä johtavat äärimmäiseen taituruuteen yhdessä maailman vaikeimmista lajeista.

 

 

 

 

NAISTEN RYHMÄT

KIRSIKAT

NTV-alkeiskilparyhmä 2012-2014 syntyneille tytöille. Ryhmää valmentaa Veera Hannula ja ryhmä harjoittelee maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 14-15.30. Hinta 620€.

KOOKOKSET

NTV-kilparyhmä 2009-2012 syntyneille Stara ja B-luokassa kilpaileville voimistelijoille. Ryhmää valmentavat Danica Herva ja Eerika Paloniemi. Harjoitukset maanantaisin ja tiistaisin 17.30-19.30. Hinta 660€. 

GREIPIT

NTV-harrastekilparyhmä 2009 ja aiemmin syntyneille tytöille. Greipit kilpailevat Stara ja B-luokissa. Ryhmää valmentaa Oona Erkkilä ja harjoitukset ovat tiistaisin kello 17.30-19.00 ja perjantaisin kello 17-18.30 Hinta 620€.

HILLAT

NTV-kilparyhmä Hillat harjoittelevat tavoitteellisesti neljästi viikossa, maanantaista torstaihin kello 14.00-16.00. Hillat ryhmään kuuluu 2010-2013 syntyneitä B-luokassa kilpailevia tyttöjä. Ryhmää valmentaa Henriikka Österlund ja Suvi Julkunen. Hinta 900€.

LIMET

NTV-kilparyhmä Limet harjoittelevat tavoitteellisesti maanantaista torstaihin kello 15.00-18.00. Ryhmän voimistelijat kilpailevat C-E-luokissa ja heitä valmentavat Henriikka Österlund, Veera Hannula ja István Munkácsi. Hinta 1100€.

NTV TIIKERIT ja KISUT

Tiikerit ja Kisut harjoittelevat tavoitteellisesti osana NTV-huippuryhmää. Tytöt kilpailevat B-D luokissa ja harjoituksia on 4-6 kertaa viikossa. Ryhmää valmentavat Veera Hannula, István Munkácsi ja Henriikka Österlund. Hinta 1430€ / 1000€.

NTV TOPTEAM

Topteamiin kuuluvat Taipumattomien pisimmälle edenneet huippuryhmän voimistelijat, jotka harjoittelevat 5-6 kertaa viikossa. Topteamin voimistelijat kilpailevat maajoukkuelinjan 1.-3 luokissa ja kilpalinjan E-luokassa. Topteamia valmentavat István Munkácsi, Veera Hannula ja Henriikka Österlund. Hinta 1710€.

NAISTEN TELINEVOIMISTELUN KOORDINAATTORI

Henriikka Österlund, 

MIESTEN TELINEVOIMISTELUN LAJIESITTELY

Keskittymisen on säilyttävä koko sarjan ajan. Yhden käden varassa pää alaspäin nojapuilla, ilmassa juuri ennen kuin kädet saavat jälleen otteen rekistä irrotuksen jälkeen tai huimien volttien päätteeksi alastulossa, jossa ei saa lipsahtaa askeltakaan suuntaan tai toiseen. Kilpatelinevoimistelijan arkipäivää ovat käsilläseisonnat, voltit ja magnesiumin pöly. Teräksisen keskivartalon ja täydellisen sixpackin voi saada paljon hauskemminkin kuin pumppaamalla rautaa salilla.

MIESTEN RYHMÄT

JUOLUKAT

Miesten telinevoimistelun alkeiskilparyhmä. Juolukoissa tavoitteena on oppia harjoittelemaan itsenäisemmin, oppia käyttämään kaikkia kisatelineitä ja varusteita sekä opetella esiintymään yleisön edessä. Juolukat harjoittelevat ke 17-18.30 ja pe 17-18.00. Hinta 640€. 

MUSTIKAT

Mustikat on miesten telinevoimistelun kilparyhmä, jossa harjoitellaan eriytetysti 4-6 kertaa viikossa. Ryhmässä harjoitellaan omatoimisesti valmentajan ohjeiden alla ja asetetaan omia tavoitteita valmentajan avustuksella. Ryhmässä on  MTV 1-2-luokan voimistelijoita. Mustikat on kokeneemmille voimistelijoille tarkoitettu kilparyhmä. Ryhmä harjoittelee ma, ke ja to 15-17.00, ti 17-18.30 ja joka toinen lauantai 9-13.00. Hinta 1000€.

MTV MIESTEN VALMENTAJA

Lilian Halmetoja

lilian.taipumattomat@gmail.com