ILMOITTAUTUMINEN 

 

Ilmoittautuminen kauden 2024-2025 ryhmiin on auki.

Ilmoittautumiseen pääset tästä

 

KAUSI 2024-2025

Voimistelukausi alkaa syksyllä ja päättyy keväällä ja ilmoittautuminen kattaa automaattisesti molemmat kaudet. Ryhmämme eivät harjoittele loma-aikoina tai pyhäpäivinä, ellei oman
ryhmän valmentaja ole toisin infonnut. Kauteen sisältyvien loma-aikojen (syysloma, joululoma, hiihtoloma) sekä pyhäpäivien (itsenäisyyspäivä, pääsiäinen, vappu, helatorstai) aiheuttamat harjoitusvapaat on huomioitu kausimaksuissa.

Syyskausi 2024

Harrasteryhmät (NTV, MTV, TG) harjoittelevat 12.8.2024 – 15.12.2024, yhteensä 17 harjoitusviikkoa
■ Syysloma vko 42 16.-22.10. on vapaata harjoituksista. 

Kilpa- ja huippuryhmät  (NTV, MTV, TG) harjoittelevat 22.7.2024 – 22.12.2024, 20-21 harjoitusviikkoa.
■ Syysloma kilparyhmillä vapaa, huippuryhmillä valmentajien ilmoituksen mukaan.  

Kevätkausi 2025

Harrasteryhmät (NTV, MTV, TG) 13.1.2025 -25.5.2025, 18 harjoitusviikkoa.
■ Hiihtolomaviikolla 3.-9.3.2025 vapaata harjoituksista
■ Pääsiäisloma 18.4.-21.4.2025, vapaata harjoituksista

Kilparyhmät (NTV, MTV, TG)  7.1.2025 – 20.6.2025, 23 harjoitusviikkoa
■ Hiihtolomaviikolla 3.-9.3.2025 vapaata harjoituksista
■ Pääsiäisloma 18.4.-21.4.2025, vapaata harjoituksista

Huippuryhmät (NTV) 2.1.2025 – 20.6.2024, 25 harjoitusviikkoa
■ Hiihtolomaviikolla 3.-9.3.2025 harjoitukset valmentajan ilmoituksen mukaan
■ Pääsiäisloma 18.4.-21.4.2025, harjoitukset valmentajan ilmoituksen mukaan

ALOITTAMINEN JA LOPETTAMINEN KESKEN KAUDEN

Kausimaksu peritään täysimääräisenä ennen laskutuskauden puoliväliä mukaan tulleilta.

Myöhemmin mukaan tulleet maksavat kuluvalta laskutuskaudelta puolet.
Ryhmään ilmoittautuneilla on oikeus kokeilla ryhmää kaksi kertaa ennen sitoutumista ryhmään. Kausimaksu palautetaan tai perutetaan, mikäli ilmoittautuminen perutaan ennen
kolmatta harjoituskertaa. Kokeilukerrat kuuluvat kausimaksuun, mikäli ryhmässä jatketaan. 

Harjoitusmaksua ei palauteta, jos voimistelija lopettaa kesken laskutuskauden. Laskutuskauden vaihtuessa lopettamisesta tulee ilmoittaa toimistolle sähköpostitse.

Kilparyhmissä voimistelevat sitoutuvat ryhmän harjoitusaikatauluihin. Harjoitellessaan vähemmän, ei harjoitusmaksua hyvitetä ilman erillistä sopimusta. Halutessaan kilparyhmäläiset voivat pienentää harjoitusmääräänsä siirtymällä toiseen ryhmään, tällöin kausimaksu muokataan uuden ryhmän harjoitusaikatauluja vastaavaksi. Näissä tapauksissa on otettava aina yhteyttä omaan valmentajaan sekä toimistolle.

RYHMÄN VAIHTO KESKEN KAUDEN

Ryhmän vaihdosta tulee keskustella oman valmentajan kanssa tai ottaa yhteyttä suoraan toimistolle. Vaihto on mahdollista, jos ryhmän taso sopii voimistelijalle ja halutussa ryhmässä on tilaa tai voimistelija saa paikan varasijalta.

Voimistelijan tulee paikan saatuaan perua ryhmä, johon ei osallistu ilmoittamalla toimistolle kummassa ryhmässä jatkaa. Koska uuden paikan vastaanottamisesta muodostuu automaattisesti uusi lasku, tulee voimistelijan olla yhteydessä toimistolle pikimmiten osoitteeseen toimisto.taipumattomat@gmail.com laskutuksen korjaamiseksi, riippumatta siitä jatkaako uudessa vai vanhassa
ryhmässä.

JÄSENMAKSUT

Jäsenmaksu 30€ laskutetaan ensimmäisen laskutuskauden yhteydessä, johon voimistelija osallistuu. Jäsenmaksu on sama riippumatta siitä osallistuuko voimistelija koko kaudelle vai tuleeko hän mukaan kesken kauden. Jokaisella ryhmissämme voimistelevalla on oltava seuramme jäsenyys. Jäsenmaksu sisältää Suomen Voimisteluliiton jumppaturvavakuutuksen harrastevoimistelijoille.

Huomaa, että kilparyhmiin osallistuvien voimistelijoiden tulee hankkia kuitenkin kilpavoimistelun kattava vakuutus.

Jäsenmaksulla saat myös yhteistyökumppanimme SantaSportin kylpylävuosikortin hintaan 150€ tai 10 kerran kortin hintaan 55€.

SISARALENNUS

Perheen sisällä alennuksen saa
● toisesta ilmoittautuneesta 30€/syksy+kevät tai 15€ / kevät,
● kolmannesta 60€/syksy+kevät tai 30€/kevät,
● neljännestä 90€ /syksy+kevät tai 45€/kevät,
● viidennestä 120€/syksy+kevät tai 60€/kevät.
Sisaralennus hyvitetään ensimmäisen laskutuskauden laskun yhteydessä, loput laskutuskausista ovat normaalihintaisia.

AIKUISVOIMISTELU

Opiskelija-alennus 10% hyvitetään aikuisvoimisteluun osallistuville opiskelijoille.

Alennuksen saat ottamalla yhteyttä toimistolle sähköpostitse osoitteeseen toimisto.taipumattomat@gmail.com . Opiskelijakortti esitetään toimistolle tai ryhmän valmentajalle.

Aikuisvoimistelun maksaminen onnistuu myös:
● smartumseteli tai -mobiilisovelluksella,
● e-passilla,
● ticket mind&body ja
● edenred -sovelluksella

KANNATTAJAJÄSENYYS

Kannattajajäsenyys 30€ sisältää sisäänpääsyn ja pullakahvit joulu- ja kevätnäytöksissä sekä oikeiden seuran syys- ja kevätkokouksiin.

LASKUTUS

Kausi on jaettu neljään eri laskutuskauteen. Esimerkiksi kevään ryhmiin ilmoittauduttaessa vain sen laskutuskauden laskut tarvitsee maksaa;

Syyskausi 1
– Sisältää viikot syyskauden alusta lokakuun puoliväliin saakka.

Syyskausi 2
– Sisältää viikot lokakuun puolivälistä joululomaan.

Kevätkausi 1
– Sisältää viikot 2-10, eli harjoitukset joululomasta hiihtolomaan.

Kevätkausi 2
– Sisältää viikot 11-21 (huippu- & kilparyhmät 11-25), eli harjoitukset hiihtolomasta kesälomaan.

Harrasteryhmillä kausi syksy 2024 – kevät 2025 sisältää 35 harjoitusviikkoa ja huippu- & kilparyhmillä 43-46 viikkoa. Harjoitusmäärät voivat vaihdella eri laskutuskausilla johtuen tapahtumista, vuoromuutoksista sekä pyhäpäivistä.

Alkavaa laskutuskautta koskeva lasku tulee olla maksettuna ennen laskutuskauden alkua, poikkeuksena ensimmäisen laskutuskauden lasku, jonka eräpäivä on kaksi viikkoa kauden aloituksen jälkeen. Laskut lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä ja ne myös tallentuvat Hoikaan (jäsenrekisteri) voimistelijan omiin tietoihin Laskut – välilehdelle. Osa Hoikan kautta lähetetyistä sähköposteista voi mennä roskaposti-kansioon, varmistathan siis myös roskapostit jos viestejä/laskuja ei kuulu.

Jos ryhmän osallistujamäärä jää alle 5 voimistelijaan, voidaan ryhmä perua. Seura on yhteydessä ryhmän voimistelijoihin sähköpostilla, jos näin tapahtuu.

MAKSAMATTOMAT LASKUT ja PERINTÄ

Ensimmäinen maksumuistutus lähetetään sähköpostitse eräpäivän umpeuduttua. Toimistolle tulee ottaa yhteyttä heti ensimmäisen muistutuksen jälkeen jos lasku on aiheeton tai virheellinen, tai haluat tehdä kanssamme oman maksusuunnitelman. 

Mikäli maksu on edelleen maksamatta viikko muistutuksen jälkeen eikä yhteyttä ole otettu, lasku voidaan lähettää myös postitse, jolloin  siihen lisätään laskutuslisä +5€. 

Mikäli laskua ei edelleenkään ole maksettu viikon kuluttua toisesta maksumuistutuksesta, maksamattomat laskut toimitetaan perintätoimistolle perittäväksi. Jos alkavan laskutuskauden maksu on suorittamatta laskutuskauden alkaessa, voimistelijan osallistumisoikeus ryhmään perutaan.

Kilparyhmissä harjoitusmaksujen lisäksi kuluja syntyy mahdollisista leireistä sekä kilpailumatkoista. Osallistumismaksut ja matkakulut laskutetaan voimistelijoilta jälkikäteen.

VAKUUTUKSET JA LISENSSIT

VAKUUTUKSET

Seuramme harrastevoimistelijat on  vakuutettu jäsenmaksuun sisältyvällä Jumppaturva vakuutuksella (Pohjola Vakuutus) syyskuusta alkaen. Jumppaturvan vakuutuskausi on 1.9. – 31.8.

Vakuutus esite:
https://www.voimistelu.fi/Portals/0/Lajit%20yleist%C3%A4/Dokumentit/Jumppaturva%20p%C3%B6ivitetty.pdf

Kilpavoimistelijoilla täytyy olla oma kilpavoimistelun kattava vakuutus, jonka voi ostaa vakuutusyhtiöltä erikseen tai lisenssin oston yhteydessä.

LISENSSIT

Kaikilla kilpailuihin osallistuvilla voimistelijoilla tulee olla lisenssi hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäisiä kilpailuja. Lisenssi ostetaan Hoikasta (go.hoika.net) ja sen voi ostaa joko vakuutuksella tai ilman. Jos ostat lisenssin ilman vakuutusta, huolehditaan että oma vakuutuksesi kattaa kilpavoimistelun.

Lisenssin ostoa varten sinun tulee tietää voimistelulaji, johon lisenssin ostat sekä
lisenssityyppi. Jos et ole varma lisenssityypistä, voit kysyä neuvoja toimistolta tai omalta
valmentajalta.

Lisenssin oston ohjeistuksen löydät voimisteluliiton sivuilta:
https://www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpailut/Kilpailulisenssit-ja-vakuutukset

POISSAOLOT

 

Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Yli 2 viikkoa jatkuva poissaolo, esimerkiksi sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään tapauskohtaisesti. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon, esim. kaupungin tai SantaSportin
käytön takia.

Mikäli ryhmä joudutaan perumaan esimerkiksi ohjaajan sairastumisen vuoksi, seura pyrkii järjestämään korvaavan käyntikerran.