Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kausi

Voimistelukausi alkaa syksyllä ja päättyy keväällä. Ryhmämme eivät harjoittele loma-aikoina tai pyhäpäivinä, ellei oman ryhmän valmentaja ole toisin infonnut. Kauteen sisältyvien loma-aikojen (syysloma, joululoma, hiihtoloma) sekä pyhäpäivien (itsenäisyyspäivä, pääsiäinen, vappu, helatorstai) aiheuttamat harjoitusvapaat on huomioitu kausimaksuissa.

Kauden syksy 2020 - kevät 2021 päivämäärät:

Syyskausi:

Harrasteryhmät (NTV, MTV, TG) 17.8.2020 - 12.12.2020, 16 harjoitusviikkoa

Syysloma vko 42 12.-18.10 vapaata harjoituksista


Kilparyhmät (NTV, MTV, TG) 3.8.2020 - 20.12.2020, 19 harjoitusviikkoa

Syysloma vko 42 12.-18.10.2020, vapaata harjoituksista


Kevätkausi

Harrasteryhmät (NTV, MTV, TG) 11.1.2021 -22.5.2021, 19 harjoitusviikkoa.

Hiihtoloma vko 10 8.-12.3.2021, vapaata harjoituksista

Pääsiäisloma 2.-5.4.2021, vapaata harjoituksista

Helatorstai vapaata harjoituksista


Kilparyhmät (NTV, MTV, TG) sekä aikuisten ryhmät 11.1.2021 - 13.6.2021, 21 harjoitusviikkoa

Hiihtoloma viikko 10, 8.-12.3.2021, vapaata harjoituksista

Pääsiäisloma 2.-5.4.2021, vapaata harjoituksista

Helatorstai vapaata harjoituksista


LASKUTUS

Kausi on jaettu neljään eri laskutuskauteen;

  • syyskausi 1: Sisältää viikot 34-41, eli harjoitukset kauden aloituksesta syyslomaan.
  • syyskausi 2: Sisältää viikot 43-50, eli harjoitukset syyslomasta joululomaan
  • kevätkausi 1: Sisältää viikot 2-9, eli harjoitukset joululomasta hiihtolomaan
  • kevätkausi 2: Sisältää viikot 11-20, eli harjoitukset hiihtolomasta kesälomaan

Harrasteryhmillä kausi kevät 2020 - syksy 2021 sisältää 33 harjoitusviikkoa ja kilparyhmillä 41 viikkoa. Harjoitusmäärät voivat vaihdella hieman eri laskutuskausilla, johtuen tapahtumista, vuoromuutoksista sekä pyhäpäivistä.

Alkavaa laskutuskautta koskeva lasku tulee olla maksettuna ennen laskutuskauden alkua, poikkeuksena ensimmäisen laskutuskauden lasku, jonka eräpäivä on kaksi viikkoa kauden aloituksen jälkeen. Laskut lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä ja ne myös tallentuvat Hoikaan (jäsenrekisteri) voimistelijan omiin tietoihin Laskut - välilehdelle.

Jos ryhmän osallistujamäärä jää alle 5 voimistelijaan, voidaan ryhmä perua. Seura on yhteydessä ryhmän voimistelijoihin sähköpostilla, jos näin tapahtuu.

Muistutuslasku lähetetään sähköpostitse, jonka jälkeen maksamattomat harjoitus- ja muut maksut toimitetaan perintätoimistolle perittäväksi. Jos alkavan laskutuskauden maksu on suorittamatta laskutuskauden alkaessa, voimistelijan osallistumisoikeus ryhmään perutaan.

Kilparyhmissä harjoitusmaksujen lisäksi kuluja syntyy mahdollisista leireistä sekä kilpailumatkoista. Osallistumismaksut ja matkakulut laskutetaan voimistelijoilta etukäteen.


ALOITTAMINEN TAI LOPETTAMINEN KESKEN KAUDEN

Kausimaksu peritään täysimääräisenä ennen laskutuskauden puoliväliä mukaan tulleilta. Myöhemmin mukaan tulleet maksavat kuluvalta laskutuskaudelta puolet.

Ryhmään ilmoittautuneilla on oikeus kokeilla ryhmää kaksi kertaa ennen sitoutumista ryhmään. Kausimaksu palautetaan tai perutetaan, mikäli ilmoittautuminen perutaan ennen kolmatta harjoituskertaa.

Harjoitusmaksua ei palauteta, jos voimistelija lopettaa kesken laskutuskauden. Laskutuskauden vaihtuessa lopettamisesta tulee ilmoittaa toimistolle sähköpostitse.

Kilparyhmissä voimistelevat sitoutuvat ryhmän harjoitusaikatauluihin. Harjoitellessaan vähemmän, ei harjoitusmaksua hyvitetä ilman erillistä sopimusta. Halutessaan kilparyhmäläiset voivat pienentää harjoitusmääräänsä siirtymällä toiseen ryhmään, tällöin kausimaksu muokataan uuden ryhmän harjoitusaikatauluja vastaavaksi. Näissä tapauksissa otettava aina yhteyttä omaan valmentajaan sekä toimistolle.


JÄSENMAKSU

Jäsenmaksu 30€ laskutetaan ensimmäisen laskutuskauden yhteydessä, johon voimistelija osallistuu. Jäsenmaksu on sama riippumatta siitä osallistuuko voimistelija koko kaudelle vai tuleeko hän mukaan kesken kauden. Jokaisella ryhmissämme voimistelevalla on oltava seuramme jäsenyys. Jäsenmaksu sisältää Suomen Voimisteluliiton jumppaturvavakuutuksen harrastevoimistelijoille. Kilparyhmiin osallistuvien voimistelijoiden tulee hankkia kuitenkin kilpavoimistelun kattava vakuutus.


SISARALENNUS

Perheen sisällä alennuksen saa

toisesta ilmoittautuneesta 30€/syksy+kevät tai 15€ / kevät,

kolmannesta 60€/syksy+kevät tai 30€/kevät,

neljännestä 90€ /syksy+kevät tai 45€/kevät,

viidennestä 120€/syksy+kevät tai 60€/kevät.

Sisaralennus hyvitetään ensimmäisen laskutuskauden laskun yhteydessä, loput laskutuskausista ovat normaalihintaisia.


AIKUISVOIMISTELU (opiskelija-alennus ja muut maksutavat)

Opiskelija-alennus 10% hyvitetään aikuisvoimisteluun osallistuville opiskelijoille. Alennuksen saat ottamalla yhteyttä toimistolle sähköpostitse osoitteeseen toimisto.taipumattomat@gmail.com. Opiskelijakortti esitetään toimistolle tai ryhmän valmentajalle.

Aikuisvoimistelun maksaminen onnistuu myös:

smartumseteli tai -mobiilisovellus,

e-passilla,

ticket mind&body ja

edenred


SEURAN KANNATTAJAJÄSENYYS

Kannattajajäsenyys 30€ sisältää pullakahvit joulu- ja kevätnäytöksissä sekä oikeiden seuran syys- ja kevätkokouksiin.

VAKUUTUKSET

Seuramme kaikki harrastevoimistelijat ovat vakuutettu jäsenmaksuun sisältyvällä Jumppaturva vakuutuksella (Pohjola Vakuutus) syyskuusta alkaen. Jumppaturvan vakuutuskausi on 1.9. - 31.8. Vakuutus esite: https://www.voimistelu.fi/Portals/0/Lajit%20yleist%C3%A4/Dokumentit/Jumppaturva%20p%C3%B6ivitetty.pdf


Kilpavoimistelijoilla täytyy olla oma kilpavoimistelun kattava vakuutus, jonka voi ostaa erikseen tai lisenssin oston yhteydessä.

LISENSSIT

Kaikilla kilpailuihin osallistuvilla voimistelijoilla tulee olla lisenssi hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäisiä kilpailuja. Lisenssi ostetaan Hoikasta (go.hoika.net) ja sen voi ostaa joko vakuutuksella tai ilman. Jos ostat lisenssin ilman vakuutusta, huolehditaan että oma vakuutuksesi kattaa kilpavoimistelun.

Lisenssin ostoa varten sinun tulee tietää voimistelulaji, johon lisenssin ostat sekä lisenssityyppi. Jos et ole varma lisenssityypistä, voit kysyä neuvoja toimistolta tai omalta valmentajalta.

Lisenssin oston ohjeistuksen löydät voimisteluliiton sivuilta: https://www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpail...


RYHMÄN VAIHTO KESKEN KAUDEN

Ryhmän vaihdosta tulee keskustella oman valmentajan kanssa tai ottaa yhteyttä suoraan toimistolle. Vaihto on mahdollista, jos ryhmän taso sopii voimistelijalle ja halutussa ryhmässä on tilaa tai voimistelija saa paikan varasijalta.

Voimistelijan tulee paikan saatuaan perua ryhmä, johon ei osallistu ilmoittamalla toimistolle kummassa ryhmässä jatkaa. Koska uuden paikan vastaanottamisesta muodostuu automaattisesti uusi lasku, tulee voimistelijan olla yhteydessä toimistolle pikimmiten osoitteeseen toimisto.taipumattomat@gmail.com laskutuksen korjaamisesta, riippumatta siitä jatkaako uudessa vai vanhassa ryhmässä.