Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vakuutus

Taipumattomien harrastevoimistelijat on vakuutetttu Jumppaturva vakuutuksella (Pohjola Vakuutus). Vakuutuskausi alkaa 1.9. ja päättyy 31.8.


Kilparyhmien voimistelijoilla tulee olla oma kilpavoimistelun kattava vakuutus, Jumppaturva ei kata kilparyhmien toimintaa.

Lisenssit

Kaikilla kilpailuihin osallistuvilla voimistelijoilla tulee olla Voimisteluliiton lisenssi. Lisenssi tulee hankkia hyvissä ajoin ennen kisoja, ilman lisenssa kisoihin ei voi ilmoittautua. Lisenssi on voimassa aina yhden voimisteluvuoden, ensi kaudella siis 1.9.2018-31.8.2019.

Kilpaileminen aloitetaan Stara-tapahtumasta, joka on harjoituskilpailu oikeiden kilpailujen yhteydessä. Staraan riittää Stara-lisenssi DL007 10,50€ (ilman vakuutusta). Staran jälkeen siirrytään kilpalinjan B-luokkaan, sitten kun voimistelija on siihen valmis.

B-luokkaan saavat ensi kaudella osallistua 2011 ja aiemmin syntyneet. Kilpa- ja maajoukkuelinjan luokkiin tarvitaan Kilpalisenssi A AL004 65€ (ilman vakuutusta). Kilpalisenssi A käy myös Stara-tapahtumaan, eli keskustelkaa oman valmentajanne kanssa ennen Stara-lisenssin ostoa, tuleeko voimistelija kilpailemaan B-luokassa saman kauden aikana, jolloin kannattaa ostaa vain Kilpalisenssi A.

Lisätietoa Voimisteluliiton lisensseistä ja vakuutuksista:

https://www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpail...

Lisenssinoston pikaohjeet:

https://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumen..

Lisenssiä ostaessa valitkaa seuraksi Taipumattomat ja lajiksi NTV naisten telinevoimistelu.