Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Uutiset

KAUSI-INFO 2020-2021

26.06.2020

TAIPUMATTOMIEN KAUSITIEDOTE 2020-2021

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kauden 2020-2021 telinevoimistelun harrasteryhmiin alkaa maanantaina 22.6.2020 kello 8:00. Ilmoittautuminen on aluksi auki vain viime kauden voimistelijoille ja 29.6. alkaen myös uusille voimistelijoille. Telinevoimistelun kilparyhmien ja kaikkien TeamGym-ryhmien ilmoittautuminen avataan 29.6.2020 kello 8:00.

 

HARRASTERYHMIEN KUVAUKSET

Kaudelle 2020 - 2021 tarjoamme harrastepuolella ryhmiä telinevoimisteluun, TeamGymin, temppujumppaan ja aikuisille.

TYTTÖJEN JA POIKIEN SEKARYHMÄT

TEMPPUJUMPPA ryhmät ovat seuramme nuorimmille voimistelijoille. Ryhmään osallistutaan oman huoltajan kanssa.

JUMPPAKOULU ryhmiin voivat osallistua 4-5 vuotiaat tytöt ja pojat.

JUMPPAKOULU JATKORYHMÄ 2015-2016 syntyneiden tyttöjen ja poikien telinevoimistelun harrasteryhmä. Ryhmä oma tarkoitettu viime kaudella jumppakouluun osallistuneille voimistelijoille.

TYTTÖJEN RYHMÄT

NUPUT ryhmä on viime kaudella jumppakouluun osallistuneille 2014-2015 syntyneille tytöille

KIELOT ryhmä on 2011-2014 syntyneille uusille voimistelijoille

LILJAT, RUUSUT ja TULPPAANIT ovat 2011-2013 syntyneille jatkaville voimistelijoille on. Nämä ryhmät ovat suunniteltu pääasiassa viime kauden tasoryhmiin 1 ja 2 osallistuneille tytöille.

KYYHKYT ryhmä on uusille 2008-2010 syntyneille voimistelijoille

SATAKIELET ryhmä on jatkaville 2008-2010 syntyneille voimistelijoille. Tämä ryhmä on suunniteltu pääasiassa viime kauden tasoryhmiin 1 ja 2 osallistuneille tytöille.

KOLIBRIT ryhmä on myös jatkaville 2008-2010 syntyneille tytöille, erityisesti viime kauden tasoryhmään 3 kuuluneille.

PERHOSET ryhmä on 2007 ja aiemmin syntyneille tytöille.

MERKKIRYHMÄT ovat kaikille 2010 ja aiemmin syntyneille hieman tavoitteellisempaa voimistelua haluaville. Ryhmän tavoitteena on suorittaa Voimisteluliiton pronssi-, hopea- ja kultamerkkejä. Hopeamerkin suorittaneilla on mahdollisuus siirtyä harrastekilparyhmään. Merkkiliikkeitä harjoitellaan joka toinen viikko ja muina viikkoina harjoitellaan normaalin harrasteryhmät tavoin. Merkkiliikkeisiin pääset tutustumaan täältä: https://www.voimistelu.fi/fi/L%C3%B6yd%C3%A4-voimistelu/Naisten-telinevoimistelu/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t

POIKIEN RYHMÄT

MTV POIKIEN HARRASTERYHMÄ on tarkoitettu 2014 ja aiemmin syntyneille. Poikia valmentaa MTV puolen ammattivalmentajamme Lilian Halmetoja.

 

 

KAUSI 2020-2021

 

Voimistelukausi alkaa syksyllä ja päättyy keväällä ja ilmoittautuminen kattaa automaattisesti molemmat kaudet. Ryhmämme eivät harjoittele loma-aikoina tai pyhäpäivinä, ellei oman ryhmän valmentaja ole toisin infonnut. Kauteen sisältyvien loma-aikojen (syysloma, joululoma, hiihtoloma) sekä pyhäpäivien (itsenäisyyspäivä, pääsiäinen, vappu, helatorstai) aiheuttamat harjoitusvapaat on huomioitu kausimaksuissa. 

 

Kauden syksy 2020 - kevät 2021 päivämäärät (koronatilanteen salliessa):

 • Syyskausi:

  • Harrasteryhmät (NTV, MTV, TG) 17.8.2020 - 12.12.2020, 16 harjoitusviikkoa

   • Syysloma vko 42 12.-18.10 vapaata harjoituksista

  • Kilparyhmät (NTV, MTV, TG) sekä aikuisten ryhmät 3.8.2020 - 20.12.2020, 19 harjoitusviikkoa

   • Syysloma vko 42 12.-18.10.2020, vapaata harjoituksista

 • Kevätkausi 

  • Harrasteryhmät (NTV, MTV, TG) 11.1.2021 -22.5.2021, 19 harjoitusviikkoa.

   • Hiihtoloma vko 10 8.-12.3.2021, vapaata harjoituksista

   • Pääsiäisloma 2.-5.4.2021, vapaata harjoituksista

   • Helatorstai vapaata harjoituksista

  • Kilparyhmät (NTV, MTV, TG) sekä aikuisten ryhmät 11.1.2021 - 13.6.2021, 21 harjoitusviikkoa

   • Hiihtoloma viikko 10, 8.-12.3.2021, vapaata harjoituksista

   • Pääsiäisloma 2.-5.4.2021, vapaata harjoituksista

   • Helatorstai vapaata harjoituksista


LASKUTUS

 

Kausi on jaettu neljään eri laskutuskauteen; 

 • syyskausi 1

  • Sisältää viikot 34-41, eli harjoitukset kauden aloituksesta syyslomaan

 • syyskausi 2 

  • Sisältää viikot 43-50, eli harjoitukset syyslomasta joululomaan

 • kevätkausi 1 

  • Sisältää viikot 2-9, eli harjoitukset joululomasta hiihtolomaan

 • kevätkausi 2 

  • Sisältää viikot 11-20, eli harjoitukset hiihtolomasta kesälomaan

 

Harrasteryhmillä kausi kevät 2020 - syksy 2021 sisältää 33 harjoitusviikkoa ja kilparyhmillä 41 viikkoa. Harjoitusmäärät voivat vaihdella hieman eri laskutuskausilla, johtuen tapahtumista, vuoromuutoksista sekä pyhäpäivistä. 

 

Alkavaa laskutuskautta koskeva lasku tulee olla maksettuna ennen laskutuskauden alkua, poikkeuksena ensimmäisen laskutuskauden lasku, jonka eräpäivä on kaksi viikkoa kauden aloituksen jälkeen. Laskut lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä ja ne myös tallentuvat Hoikaan (jäsenrekisteri) voimistelijan omiin tietoihin Laskut - välilehdelle. Osa Hoikan kautta lähetetyistä sähköposteista voi mennä roskaposti-kansioon, varmistathan siis myös roskapostit jos viestejä/laskuja ei kuulu.

 

Jos ryhmän osallistujamäärä jää alle 5 voimistelijaan, voidaan ryhmä perua. Seura on yhteydessä ryhmän voimistelijoihin sähköpostilla, jos näin tapahtuu.

 

Muistutuslasku lähetetään sähköpostitse, jonka jälkeen maksamattomat harjoitus- ja muut maksut toimitetaan perintätoimistolle perittäväksi. Jos alkavan laskutuskauden maksu on suorittamatta laskutuskauden alkaessa, voimistelijan osallistumisoikeus ryhmään perutaan. 

 

Kilparyhmissä harjoitusmaksujen lisäksi kuluja syntyy mahdollisista leireistä sekä kilpailumatkoista. Osallistumismaksut ja matkakulut laskutetaan voimistelijoilta etukäteen.

 

 

ALOITTAMINEN TAI LOPETTAMINEN KESKEN KAUDEN

 

Kausimaksu peritään täysimääräisenä ennen laskutuskauden puoliväliä mukaan tulleilta. Myöhemmin mukaan tulleet maksavat kuluvalta laskutuskaudelta puolet.

 

Ryhmään ilmoittautuneilla on oikeus kokeilla ryhmää kaksi kertaa ennen sitoutumista ryhmään. Kausimaksu palautetaan tai perutetaan, mikäli ilmoittautuminen perutaan ennen kolmatta harjoituskertaa.

 

Harjoitusmaksua ei palauteta, jos voimistelija lopettaa kesken laskutuskauden. Laskutuskauden vaihtuessa lopettamisesta tulee ilmoittaa toimistolle sähköpostitse.

 

Kilparyhmissä voimistelevat sitoutuvat ryhmän harjoitusaikatauluihin. Harjoitellessaan vähemmän, ei harjoitusmaksua hyvitetä ilman erillistä sopimusta. Halutessaan kilparyhmäläiset voivat pienentää harjoitusmääräänsä siirtymällä toiseen ryhmään, tällöin kausimaksu muokataan uuden ryhmän harjoitusaikatauluja vastaavaksi. Näissä tapauksissa otettava aina yhteyttä omaan valmentajaan sekä toimistolle.

 

 

PANDEMIA TAI MUISTA SYISTÄ JOHTUVAT RAJOITUKSET

Mikäli julkishallinto antaa määräyksiä toiminnan sulkemiseksi, rajoittamiseksi tai toimintaa muutoin merkittävästi koskien, toimitaan seuraavasti:

 

Ensisijaisesti seura pyrkii järjestämään korvaavaa toimintaa, kuten ulko, live- tai etäharjoituksia toimintavuoden 2020-21 aikana 30.6.2021 saakka. Seura tekee päätökset mahdollisista maksujen palautuksista tapauskohtaisesti riippuen rajoitusten pituudesta ja toiminnan laajuudesta.

 

JÄSENMAKSU

Jäsenmaksu 30€ laskutetaan ensimmäisen laskutuskauden yhteydessä, johon voimistelija osallistuu. Jäsenmaksu on sama riippumatta siitä osallistuuko voimistelija koko kaudelle vai tuleeko hän mukaan kesken kauden. Jokaisella ryhmissämme voimistelevalla on oltava seuramme jäsenyys. Jäsenmaksu sisältää Suomen Voimisteluliiton jumppaturvavakuutuksen harrastevoimistelijoille. Kilparyhmiin osallistuvien voimistelijoiden tulee hankkia kuitenkin kilpavoimistelun kattava vakuutus. 


SISARALENNUS

Perheen sisällä alennuksen saa 

 • toisesta ilmoittautuneesta 30€/syksy+kevät tai 15€ / kevät, 

 • kolmannesta 60€/syksy+kevät tai 30€/kevät,

 • neljännestä 90€ /syksy+kevät tai 45€/kevät, 

 • viidennestä 120€/syksy+kevät tai 60€/kevät.

Sisaralennus hyvitetään ensimmäisen laskutuskauden laskun yhteydessä, loput laskutuskausista ovat normaalihintaisia.


AIKUISVOIMISTELU 

Opiskelija-alennus 10% hyvitetään aikuisvoimisteluun osallistuville opiskelijoille. Alennuksen saat ottamalla yhteyttä toimistolle sähköpostitse osoitteeseen toimisto.taipumattomat@gmail.com. Opiskelijakortti esitetään toimistolle tai ryhmän valmentajalle. 

Aikuisvoimistelun maksaminen onnistuu myös: 

 • smartumseteli tai -mobiilisovellus, 

 • e-passilla, 

 • ticket mind&body ja 

 • edenred


SEURAN KANNATTAJAJÄSENYYS

Kannattajajäsenyys 30€ sisältää sisäänpääsyn ja pullakahvit joulu- ja kevätnäytöksissä sekä oikeiden seuran syys- ja kevätkokouksiin.VAKUUTUKSET

Seuramme kaikki harrastevoimistelijat ovat vakuutettu jäsenmaksuun sisältyvällä Jumppaturva vakuutuksella (Pohjola Vakuutus) syyskuusta alkaen. Jumppaturvan vakuutuskausi on 1.9. - 31.8. Vakuutus esite: https://www.voimistelu.fi/Portals/0/Lajit%20yleist%C3%A4/Dokumentit/Jumppaturva%20p%C3%B6ivitetty.pdf


Kilpavoimistelijoilla täytyy olla oma kilpavoimistelun kattava vakuutus, jonka voi ostaa erikseen tai lisenssin oston yhteydessä.


LISENSSIT

Kaikilla kilpailuihin osallistuvilla voimistelijoilla tulee olla lisenssi hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäisiä kilpailuja. Lisenssi ostetaan Hoikasta (go.hoika.net) ja sen voi ostaa joko vakuutuksella tai ilman. Jos ostat lisenssin ilman vakuutusta, huolehditaan että oma vakuutuksesi kattaa kilpavoimistelun.

Lisenssin ostoa varten sinun tulee tietää voimistelulaji, johon lisenssin ostat sekä lisenssityyppi. Jos et ole varma lisenssityypistä, voit kysyä neuvoja toimistolta tai omalta valmentajalta.

Lisenssin oston ohjeistuksen löydät voimisteluliiton sivuilta: https://www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpailut/Kilpailulisenssit-ja-vakuutukset


RYHMÄN VAIHTO KESKEN KAUDEN

Ryhmän vaihdosta tulee keskustella oman valmentajan kanssa tai ottaa yhteyttä suoraan toimistolle. Vaihto on mahdollista, jos ryhmän taso sopii voimistelijalle ja halutussa ryhmässä on tilaa tai voimistelija saa paikan varasijalta.

Voimistelijan tulee paikan saatuaan perua ryhmä, johon ei osallistu ilmoittamalla toimistolle kummassa ryhmässä jatkaa. Koska uuden paikan vastaanottamisesta muodostuu automaattisesti uusi lasku, tulee voimistelijan olla yhteydessä toimistolle pikimmiten osoitteeseen toimisto.taipumattomat@gmail.com laskutuksen korjaamisesta, riippumatta siitä jatkaako uudessa vai vanhassa ryhmässä. 


POISSAOLOT 


Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Yli 2 viikkoa jatkuva poissaolo, esimerkiksi sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään tapauskohtaisesti. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä, silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon, esim. kaupungin tai SantaSportin käytön takia. 

 26.06.2020KAUSI-INFO 2020-2021
17.06.2020UUSIA OHJEISTUKSIA JA KÄYTÄNTÖJÄ KAUDELLE 2020-2021
27.05.2020TAIPUMATTOMIEN KESÄKUUN HARJOITUKSET ALKAVAT 1.6.! :)
31.03.2020TAIPPARI-TIEDOTE 31.3.2020
16.03.2020Taipumattomien harjoitukset tauolla
16.12.2019GYMSTART - ilmainen voimisteluharjoitus torstaina 9.1. kello 18-19
13.12.2019JOULUJUHLA lauantaina 14.12. kello 14.30 SantaSportilla. Tervetuloa!
02.12.2019JOULULEIRI 13.-14.12.2019
14.10.2019Syyslomalla ei harjoituksia!
03.09.2019Verkkokauppa auki! Syksyn 2019 tuotetilaukset sunnuntaihin 8.9.2019 mennessä!

Siirry arkistoon »