Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Telinevoimistelu


Telinevoimistelu on huippu-urheilun lisäksi loistavaa treeniä

Telinevoimistelija pysyy pystyssä niin kapealla puomilla kuin voltin päätteeksi permannollakin. Vaikka huipulla telinevoimistelu vaatii vankkaa kokemusta lajista sekä tuhansia toistoja, on telinevoimistelu ihanteellinen laji myös kaiken ikäisille uuden harrastuksen aloittajille. Telinevoimistelun perusliikkeiden parissa on mahdollisuus kehittää muun muassa kehonhallintaa, voimaa, koordinaatiota ja liikkuvuutta sekä haastaa ja ylittää itsensä.

Naisten telinevoimistelussa kilpaillaan neljällä telineellä: hypyssä, nojapuilla, puomilla ja permannolla. Miehet puolestaan kisaavat kuudella telineellä: hypyssä, rekillä, hevosella, permannolla ja renkailla

Telinevoimistelijan polku Taipumattomissa

Taipumattomissa toimintaan voi osallistua harrastelinjalla tai kilpalinjalla. Kilpaileville voimistelijoille tarjotaan tavoitteellisempaa harjoittelua aina huipputasolle asti.

Taipumattomissa voimistelun voi aloittaa Temppujumppa-ryhmistä yhdessä vanhemman kanssa. Temppujumpparyhmistä siirrytään Jumppakoulu-ryhmään, jossa harjoitellaan jo ilman vanhempaa.

Jumppakoulun jälkeen on mahdollista kokeilla kilpavoimistelua aloittelevien kilpavoimistelijoiden Asema-ryhmissä. Asema-ryhmistä on mahdollisuus siirtyä/päästä harraste-, kilpa-. tai huippuvoimistelun polulle.