Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Seuran esittely

Taipumattomat ry on vuonna 1994 perustettu voimistelun erikoisseura. Tätä ennen Taipumattomat on toiminut kaksikymmentä vuotta (vuodesta 1974) Lapin Lukon voimistelujaostona Taipumattomat nimellä. Kuulumme Suomen voimisteluliittoon.

Taipumattomien lajivalikoimaan kuuluu naisten (tytöt) ja miesten (pojat) telinevoimistelu, 2-3 vuotiaiden lasten temppujumppa, TeamGym ja joukkuevoimistelu.

Taipumattomien voimistelukausi kestää syksystä kevääseen. Voimistelijoiden määrä seurassamme on noin 400. Valmentajia ja apuvalmentajia seurassa on noin 30. Telinevoimistelu valmentajien koulutuksesta vastaa päävalmentaja István Munkácsi.

Ensimmäisinä voimisteluvuosina tutustutaan lajiin ja opetellaan perustaitoja. Alussa harjoituksia on yleensä 1-2 kertaa viikossa 1-2 tuntia kerrallaan, riippuen lapsen iästä ja motivaatiosta. Kilpailutoiminnan myötä myös harjoittelu tehostuu ja määrät lisääntyvät.

Kausi alkaa yleensä syyskuun ensimäisellä viikolla ja kestää joulun alusviikolle. Joulun alla seurassamme pidetään joulujuhla. Kevätkausi alkaa yleensä tammikuun puolivälissä ja päättyy toukokuun puolella. Kauden päätöstapahtumana on kevätjuhla.