Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ohjeet voimistelun aloitukseen

Voimistelijat noudetaan urheiluhallin pyöröportilta (1. krs) ryhmien valmentajien toimesta ja palautetaan samaan paikkaan harjoitusten loputtua.

Ulkovaatteet voi jättää urheiluhallin pukuhuoneeseen tai pantilla toimiviin lukollisiin kaappeihin. Telinevoimistelupäätyyn ei oteta ulkovaatteita tai kenkiä mukaan. Taipumattomat eivät vastaa pukuhuoneisiin tai kaappeihin jätetyistä vaatteista tai tavaroista.

Ryhmäläiset kokoontuvat omiin jonoihinsa ennen treenien alkua, olethan ajoissa paikalla. Portilla on odottamassa yhtäaikaa useampi ryhmä. Tarkastakaa ryhmän nimi ennen harjoituksiin saapumista, jotta oikea jono ja valmentaja löytyy.

Harjoituksia pääseen seuraamaan yläparvelta urheiluhallin toisesta kerroksesta. Sinne pääsee portin vierestä lähtevällä hissillä, 2. kerrokseen ja vasemmalle käytävää pitkin.

Huoltajan tulee olla vastassa lapsiaan treenien päätyttyä, valmentajalla ei ole velvollisuutta jäädä vahtimaan lapsia treeniajan ulkopuolella.

Voimistelijat tarvitsevat mukaansa urheiluun sopivat vaatteet ja juomapullon sekä reipasta mieltä. Pitkät hiukset pitää muistaa laittaa kiinni.


***********************************************

Voimistelukausi kestää syksystä 2018 kevääseen 2019. Kausi 18-19 alkaa:

Kilparyhmillä 6.8.2018, joulutauko vk 51-1, kilparyhmillä loma-ajan harjoituksista ilmoitetaan ryhmäkohtaisesti. Kausi päättyy 16.6.2019.

Harrasteryhmillä 20.8.2018, syysloma vk 42, joulutauko vk 51-2, hiihtoloma vk10, pyhäpäivät (esim. itsenäisyyspäivä, pääsiäinen jne.) ovat harrasteryhmillä vapaana. Kausi päättyy 19.5.2019.

***********************************************

Kausimaksut löytyvät TÄÄLTÄ.

Kausimaksujan hyvittäminen/lopettaminen:

Kausimaksusta hyvitämme lääkärintodistusta vastaan. Maksuhyvitystä ei kuitenkaan myönnetä osittaisesta harjoittelukiellosta esim. kipeytynyt polvi. Jos poissaolo venyy yli kuukauden mittaiseksi (sairastuminen, lomamatka yms.), poissaolot käsitellään erikseen, näissä tapauksissa ota yhteyttä toimistolle.


Ilmoittautumisen voi perua viikon kokeilun jälkeen. Tämä tarkoittaen sitä, että lapsi voi käydä viikon kokeilemassa voimistelua ja ellei tämän jälkeen halua jatkaa, hyvitämme kausimaksun.


Ensimmäisen viikon jälkeen seurassamme on käytössä kahden kuukauden irtisanomisaika. Irtisanomisaika on seuralle tulleesta ilmoituksesta kaksi kuukautta eteenpäin, jonka jälkeen hyvitämme loput kausimaksusta.


***********************************************

Lisätietoa Taipumattomista ja toiminnastamme löydät nettisivuiltamme (www.taipumattomat.fi) Jos sinulla on kysyttävää, voit olla myös suoraan yhteydessä toimistollemme (toimisto.taipumattomat@gmail.com, 040-541 9119) tai alla oleviin koordinaattorireihimme.


Naisten telinevoimistelun kilparyhmät ja harrasteryhmät:

Henriikka Österlund: toimisto.taipumattomat@gmail.com


Miesten telinevoimistelun kilpa- ja harrasteryhmät:

Lilian Halmetoja: lilian.taipumattomat@gmail.com


TeamGym-ryhmien koordinaattori:

Jenna Pajuniemi teamgym.taipumattomat@gmail.com


Mukavaa kauden aloitusta kaikille! :)


Toivottaa,


Taipumattomien toimiston väki