Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Telinevoimistelu

Telinevoimistelu on huippu-urheilun lisäksi loistavaa treeniä

Telinevoimistelija pysyy pystyssä niin kapealla puomilla kuin voltin päätteeksi permannollakin. Vaikka huipulla telinevoimistelu vaatii vankkaa kokemusta lajista sekä tuhansia toistoja, on telinevoimistelu ihanteellinen laji myös kaiken ikäisille uuden harrastuksen aloittajille. Telinevoimistelun perusliikkeiden parissa on mahdollisuus kehittää muun muassa kehonhallintaa, voimaa, koordinaatiota ja liikkuvuutta sekä haastaa ja ylittää itsensä.

Naisten telinevoimistelussa kilpaillaan neljällä telineellä: hypyssä, nojapuilla, puomilla ja permannolla. Miehet puolestaan kisaavat kuudella telineellä: hypyssä, rekillä, hevosella, permannolla ja renkailla.


Telinevoimistelijan polku Taipumattomissa
Taipumattomissa toimintaan voi osallistua harrastelinjalla tai kilpalinjalla. Kilpaileville voimistelijoille tarjotaan tavoitteellisempaa harjoittelua aina huipputasolle asti.

Taipumattomissa voimistelun voi aloittaa Temppujumppa-ryhmistä yhdessä vanhemman kanssa. Temppujumpparyhmistä siirrytään Jumppakoulu-ryhmään, jossa harjoitellaan jo ilman vanhempaaJumppakoulun jälkeen on mahdollista kokeilla kilpavoimistelua aloittelevien kilpavoimistelijoiden Asema-ryhmissä. Asema-ryhmistä on mahdollisuus siirtyä/päästä harraste-, kilpa-. tai huippuvoimistelun polulle.

Telinevoimistelun harrasteryhmät Taipumattomissa

Harrasteryhmät tarjoavat monipuolista voimistelun perustaitojen opettelua ikäryhmittäin 2-vuotiaista aina aikuisiin asti.

Katso harrastepuolen ryhmät TÄÄLTÄ.

Harrasteryhmiin kuuluvat:

Temppujumppa (Jumppaesikoulu)JumppakouluHarraste tytöt ja harraste pojatAikuiset

Lisätietoja harrasteryhmistä: harraste.taipumattomat@gmail.com

Telinevoimistelun kilparyhmät Taipumattomissa

Kilparyhmät tarjoavat tavoitteellista voimistelua 2-4 kertaa viikossa. Kilpavoimistelija tyttöjen polku alkaa 5-7-vuotiaiden Asemaryhmistä, joista siirrytään Kilpa B-D ryhmiin.

MTV kilpapojat edustavat Taipumattomia poikien kilpapuolella.

Kilpavoimistelijoille suunnattu SantaSportin Winter Gymnastics Camp pidetään 23.-25.2.2018, toivoisimme että kaikki yli 7-vuotiaat kilpatytöt lähtisivät mukaan leireilemään!

Rovaniemellä järjestetään Telinevoimistelukisat kevätkaudella 2018 lauantaina 28.4.2018, tervetuloa paikalle katsomaan ja kannustamaan voimistelijoitamme! :)

Lisätietoja kilparyhmistä: Henriikka Österlund, kilpa.taipumattomat@gmail.com

NTV-kilparyhmien vanhempaininfo kaudelle 2018-2019

Drivestä löydät vanhempain-infossa esitetyt diat. Tarkemmat harjoitusajat ja -ryhmät tiedotamme kesäkuun 2018 aikana.