Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Harrasteryhmistä

Harrasteryhmät tarjoavat jokaiselle jotakin. Taipumattomissa voit harrastaa voimistelua aina 2- vuotiaasta aikuisuuteen saakka. Lasten harrasteryhmämme pyörivät Ma ja To iltapäivisin 17.00-20.00.

Ohjeita harrastajille ja vanhemmille

Voimistelijat noudetaan urheiluhallin pyöröportilta ryhmien valmentajien toimesta ja palautetaan samaan paikkaan treenien loputtua. Ryhmäläiset kokoontuvat omiin jonoihinsa ennen harjoituksten alkua, olethan ajoissa paikalla. Portilla on odottamassa yhtäaikaa useampi ryhmä ja ryhmien kokoontumispaikat on merkattu lapuilla käytävälle. Tarkastakaa ryhmän nimi ennen harjoituksiin saapumista, jotta oikea jono löytyy.

Harjoituksia pääseen seuraamaan yläparvelta urheiluhallin toisesta kerroksesta. Sinne pääsee portin vierestä lähtevällä hissillä (2. kerros) ja vasemmalle käytävää pitkin. Vanhemman tulee olla vastassa lapsiaan treenien päätyttyä, valmentajalla ei ole velvollisuutta jäädä vahtimaan lapsia treeniajan ulkopuolella.

Voimistelijat tarvitsevat mukaansa urheiluun sopivat vaatteet ja juomapullon sekä reipasta mieltä. Pitkät hiukset pitää muistaa laittaa kiinni.

Harrasteryhmien ajat ja hinnat:

Harrasteryhmien tasot

ILMOITTAUTUMISOHJE:

Lapset 2-4-vuotiaat TEMPPUJUMPPA 1, 2 tai 3 (vanhemman kanssa)

Lapset 4-5-vuotiaat JUMPPAKOULU 1 tai 2 (ilman vanhempaa)

Tytöt 6-8-vuotiaat T11-13 taso 1, 2 tai 3 (taso-ohje)

Tytöt 9-11-vuotiaat T08-10 taso 1, 2 tai 3 (taso-ohje)

Tytöt 12-15-vuotiaat T04-07 (eriytetään tasojehn mukaan treeneissä)

Pojat 6-15-vuotiaat POJAT HARRASTE MTV (eriytetään tasojen mukaan treeneissä)

Aikuiset yli 16-vuotiaat AIKUISET alkei tai jatko (taso-ohje)

TASO-OHJE!!!

1 tason harrasteryhmät on tarkoitettu juuri voimistelunsa aloittaville lapsille ja nuorille. Ryhmiin ei ole tasovaatimuksia ja mukaan on helppo hypätä uusienkin voimistelijoiden. Ryhmissä harjoitellaan perus akrobatiaa kuten kuperkeikat eteen ja taakse, käsäilläseisonnan ja kärrynpyörän alkeet, aisoilla kieppiä ja selinheittoja sekä perus voimaa. Trampoliineilla harjoittelemme erilaisia voimisteluhyppyjä. Voimisteluryhmissä venyttelemme viikoittain. Kaikki rohkeasti mukaan!

2 tason harrasteryhmiin voivat tulla mukaan voimistelijat jotka ovat olleet jo edellisellä kaudella mukana harrasteryhmissä. Ryhmässä harjoitellaan perus akrobatian vaikeampia variaatioita kuten käsilläseisontakuperkeikka, lautakaato sekä kärrynypyörän variointi kohti arabialaista. Aisoilla harjoittelemme leukakieppiä sekä kiintopyörähdyksen alkeita. Trampoliinilla alamme harjoitella voltin alkeita. Voimisteluryhmissä venyttelemme viikoittain. Ryhmässä harjoitellaan jo enemmän voimaa voimistelun tueksi. HUOM! Mikäli 1 tasolla luetellut liikkeet tuottavat vielä haasteita, emme suosittele tasolle 2 siirymistä!

3 tason harrasteryhmät on tarkoitettu voimistelijoille, jotka ovat harrastaneet jo jonkin aikaa. Ryhmässä tehdään vielä enemmän voimaa ja harjoitellaan perus akrobatian vaikeampia variaatioita kuten arabialaista ja puolivolttia sekä fritti kuoerkeikkaa ja haarakässäriä. Aisoilla tehdään heiluntaa, kiintopyörähdystä, leukakieppiä sekä perusvoimaa. Trampoliineilla harjoittelemme voltteja. Ryhmässä tehdään joka viikko voimaa ja liikkuuvusharjoittleua! HUOM! Mikäli 2 tason kohdalla luetellut liikkeet tuottavat vielä haasteita, emme suosittele ryhmään siirtymistä!

AIKUISET TASO-OHJE!!

Alkeistason ryhmä on tarkoitettu juuri voimistelunsa aloittaville voimistelijoille. Ryhmiin ei ole tasovaatimuksia ja mukaan on helppo hypätä uusienkin voimistelijoiden. Ryhmissä harjoitellaan perus akrobatiaa kuten kuperkeikat eteen ja taakse, käsäilläseisonnan ja kärrynpyörän alkeet, aisoilla kieppiä ja selinheittoja sekä perus voimaa. Trampoliineilla harjoittelemme erilaisia voimisteluhyppyjä. Voimisteluryhmissä venyttelemme viikoittain. Kaikki rohkeasti mukaan ja ottakaa sukulaiset ja naapurtikin!

Jatkotason ryhmä on jaettu kolmeen vaihtoehtoon. Jos valitset ilmoittautumisvaiheessa 2krt/vko treenaat TI ja PE jatkotason kevyempää lajitreeniä. Harjoittelet kipin alkeita, kiintopyörähdystä, heiluntaa sekä perus akrobatian vaikeampia variaatioita kuten arabialaisen liikekehittelyä sekä haarakässäriä ja fritti kuperkeikkaa.

Mikäli kuitenkin haluat vielä lisähaastetta tai lisää treenejä viikkoosi, valitset 3krt/vko, jolloin pääset myös TO haastavampiin aikuisten jatkotreeneihin. Näissä treeneissä harjoitellaan kippiä, heilunnasta tapahtuvia liikkeitä, voltteja ja tehdään raskaampaa treeniä.

Mikäli haluat treenata vain haastavat TO treenit, on vielä yksi vaihtoehto 1krt/vko HAASTE. Tätä ryhmää suosittelemme ihmisille jotka muulla omalla ajallaan treenaavat usasti viikossa, sillä ryhmä vaatii kerran viikossa kävijältä fyysisesti paljon.

Vakuutus

Harrasteryhmäläisille ei ole erikseen seuran puolesta vakuutusta. Huolehtikaa, että voimistelijalla on telinevoimistelun kattava tapaturmavakuutus.

Harrasteryhmien kausimaksut

Harrasteryhmien kausimaksut löydät: