Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Harrasteryhmistä

Harrasteryhmät tarjoavat jokaiselle jotakin. Taipumattomissa voit harrastaa voimistelua aina 2- vuotiaasta niin pitkälle kun vain jaksat liikkua. Lasten harrasteryhmämme pyörivät Ma ja To iltapäivisin 17.15-20.15. 1 tunnin ryhmiä päivän aikana on 6 ja 1,5 tunnin ryhmiä 4. Ryhmät kiertävät oman ohjaajansa kanssa telineeltä toiselle, joissa on aina oma valmentaja ohjaamassa telineiden harjoitukset. Tällä tavoin lapsi saa jokaiselta telineeltä mahdollisimman hyvän ohjauksen ja hyödyn.

Ohjeita harrastajille ja vanhemmille

Voimistelijat noudetaan urheiluhallin pyöröportilta ryhmien valmentajien toimesta ja palautetaan samaan paikkaan treenien loputtua. Ryhmäläiset kokoontuvat omiin jonoihinsa ennen harjoituksten alkua, olethan ajoissa paikalla. Portilla on odottamassa yhtäaikaa useampi ryhmä ja ryhmien kokoontumispaikat on merkattu lapuilla käytävälle. Tarkastakaa ryhmän nimi ennen harjoituksiin saapumista, jotta oikea jono löytyy.

Harjoituksia pääseen seuraamaan yläparvelta urheiluhallin toisesta kerroksesta. Sinne pääsee portin vierestä lähtevällä hissillä (2. kerros) ja vasemmalle käytävää pitkin. Vanhemman tulee olla vastassa lapsiaan treenien päätyttyä, valmentajalla ei ole velvollisuutta jäädä vahtimaan lapsia treeniajan ulkopuolella.

Voimistelijat tarvitsevat mukaansa urheiluun sopivat vaatteet ja juomapullon sekä reipasta mieltä. Pitkät hiukset pitää muistaa laittaa kiinni.

Harrasteryhmien ajat ja hinnat:

Harrasteryhmien tasot

Kaudelle 2018-2019 harrasteryhmät jaetaan tasoryhmittäin. Tasoja on 1-3. Näin saamme taitotasoltaan tasaiset ryhmät, joissa kaikilla on mukavaa ja motivoivaa harrastaa.Suuntaa antavat tasoryhmien kriteerit alla.

Taso 1:

Perusliikuntataidot. Eteen ja taakse kuperkeikka, käsilläseisonta ja kärrynpyörä.
. Jännehyppy: trampoliinilta, ponnistuslaudalta, permannolla. Oikonoja, päinsuistunta, kaari, kuppi, kerä, taitto maassa ja roikunnassa. Pikkukäsiseisonta sekä päälläseisonta.

Taso 2:

Taso 1 vaatimusten lisäksi:

Lentokuperkeikka, arabialainen. Kerähyppy, taittohyppy, haarataittohyppy: trampoliinilla, ponnistuslaudalla ja permannolla. Vastenhyppy. Roikunnassa ja heilunassa asennot ja kieppi ala-aisalla.

Käsilläseisonta, kärrynpyörä ala- tai yläpuomilla.

Taso 3:

Tason 1-2 lisäksi:

Takaperin kuperkeikka kuppiasentoon, leuanveto, kieppi ja heilunta, voltti, puolivoltti, arabialainen, flicki.


16-vuotiaat ja vanhemmat harrastajat menevät aikuisten ryhmiin.

Vakuutus

Harrasteryhmäläisille ei ole erikseen seuran puolesta vakuutusta. Huolehtikaa, että voimistelijalla on telinevoimistelun kattava tapaturmavakuutus.

Harrasteryhmien kausimaksut

Harrasteryhmien kausimaksut löydät: