Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Harrasteryhmistä

Harrasteryhmät tarjoavat jokaiselle jotakin. Taipumattomissa voit harrastaa voimistelua aina 2- vuotiaasta aikuisuuteen saakka. Lasten harrasteryhmämme pyörivät Ma ja To iltapäivisin 17.00-20.00.

Ohjeita harrastajille ja vanhemmille

Voimistelijat noudetaan urheiluhallin pyöröportilta ryhmien valmentajien toimesta ja palautetaan samaan paikkaan treenien loputtua. Ryhmäläiset kokoontuvat omiin jonoihinsa ennen harjoituksten alkua, olethan ajoissa paikalla. Portilla on odottamassa yhtäaikaa useampi ryhmä ja ryhmien kokoontumispaikat on merkattu lapuilla käytävälle. Tarkastakaa ryhmän nimi ennen harjoituksiin saapumista, jotta oikea jono löytyy.

Harjoituksia pääseen seuraamaan yläparvelta urheiluhallin toisesta kerroksesta. Sinne pääsee portin vierestä lähtevällä hissillä (2. kerros) ja vasemmalle käytävää pitkin. Vanhemman tulee olla vastassa lapsiaan treenien päätyttyä, valmentajalla ei ole velvollisuutta jäädä vahtimaan lapsia treeniajan ulkopuolella.

Voimistelijat tarvitsevat mukaansa urheiluun sopivat vaatteet ja juomapullon sekä reipasta mieltä. Pitkät hiukset pitää muistaa laittaa kiinni.

Harrasteryhmien ajat ja hinnat:

Harrasteryhmien kuvaukset

TYTTÖJEN JA POIKIEN SEKARYHMÄT:


TEMPPUJUMPPA ryhmät ovat seuramme nuorimmille voimistelijoille. Ryhmään osallistutaan oman huoltajan kanssa.

JUMPPAKOULU ryhmiin voivat osallistua 4-5 vuotiaat tytöt ja pojat.


JUMPPAKOULU JATKORYHMÄ 2015-2016 syntyneiden tyttöjen ja poikien telinevoimistelun harrasteryhmä. Ryhmä oma tarkoitettu viime kaudella jumppakouluun osallistuneille voimistelijoille.

TYTTÖJEN RYHMÄT


NUPUT ryhmä on viime kaudella jumppakouluun osallistuneille 2014-2015 syntyneille tytöille.KIELOT ryhmä on 2011-2014 syntyneille uusille voimistelijoille

LILJAT, RUUSUT ja TULPPAANIT ovat 2011-2013 syntyneille jatkaville voimistelijoille on. Nämä ryhmät ovat suunniteltu pääasiassa viime kauden tasoryhmiin 1 ja 2 osallistuneille tytöille.

KYYHKYT ryhmä on uusille 2008-2010 syntyneille voimistelijoille.

SATAKIELET ryhmä on jatkaville 2008-2010 syntyneille voimistelijoille. Tämä ryhmä on suunniteltu pääasiassa viime kauden tasoryhmiin 1 ja 2 osallistuneille tytöille.

KOLIBRIT ryhmä on myös jatkaville 2008-2010 syntyneille tytöille, erityisesti viime kauden tasoryhmään 3 kuuluneille.

PERHOSET ryhmä on 2007 ja aiemmin syntyneille tytöille.

MERKKIRYHMÄT ovat kaikille 2010 ja aiemmin syntyneille hieman tavoitteellisempaa voimistelua haluaville. Ryhmän tavoitteena on suorittaa Voimisteluliiton pronssi-, hopea- ja kultamerkkejä. Hopeamerkin suorittaneilla on mahdollisuus siirtyä harrastekilparyhmään. Merkkiliikkeitä harjoitellaan joka toinen viikko ja muina viikkoina harjoitellaan normaalin harrasteryhmät tavoin. Merkkiliikkeisiin pääset tutustumaan täältä: https://www.voimistelu.fi/fi/L%C3%B6yd%C3%A4-voimi..


POIKIEN RYHMÄ


MTV POIKIEN HARRASTERYHMÄ on tarkoitettu 2014 ja aiemmin syntyneille. Poikia valmentaa MTV puolen ammattivalmentajamme Lilian Halmetoja.

Harrasteryhmien kausimaksut

Harrasteryhmien kausimaksut löydät: