Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Harrasteryhmistä

Harrasteryhmät tarjoavat jokaiselle jotakin. Taipumattomissa voit harrastaa voimistelua aina 2- vuotiaasta niin pitkälle kun vain jaksat liikkua. Lasten harrasteryhmämme pyörivät Ma ja To iltapäivisin 17.15-20.15. 1 tunnin ryhmiä päivän aikana on 6 ja 1,5 tunnin ryhmiä 4. Ryhmät kiertävät oman ohjaajansa kanssa telineeltä toiselle, joissa on aina oma valmentaja ohjaamassa telineiden harjoitukset. Tällä tavoin lapsi saa jokaiselta telineeltä mahdollisimman hyvän ohjauksen ja hyödyn.

Ohjeita harrastajille ja vanhemmille

Harrasteryhmäläiset noudetaan urheiluhallin pyöröportilta ryhmien valmentajien toimesta ja palautetaan samaan paikkaan treenien loputtua. Vanhemmilla tulee olla vastaanottamassa lapsiaan treenien päätyttä, valmentajalla ei ole velvollisuutta jäädä vahtimaan lapsia treeniajan ulkopuolella. Vanhemmat pystyvät seuraamaan treenejä yläparvelta urheiluhallin toisesta kerroksesta. Sinne pääsee portin vierestä olevasta hissistä (2. kerros) ja vasemmalle käytävää pitkin.

Harrastaja tarvii mukaansa urheiluun sopivat vaatteet ja juomapullon sekä reipasta mieltä.

Harrasteryhmien ajat ja hinnat:


Harrasteryhmien tasot

Kaudelle 2018-2019 harrasteryhmät jaetaan tasoryhmittäin. Tasoja on 1-3. Peruste tälle on se, että saamme taitotasoltaan tasaisemmat ryhmät ja tällä tavoin pystymme myös parantamaan tasoa, sekä harrastaminen ja tekeminen on mielekkäämpää.

Taso 1:

Eteen ja taakse kuperkeikka. Jännehyppy: trampoliinilta, ponnistuslaudalta, permannolla. Oikonoja, päinsuistunta, kaari, kuppi, kerä, taitto maassa ja roikunnassa. Pikkukäsiseisonta sekä päälläseisonta.

Taso 2:

Taso 1 vaatimusten lisäksi:

Lentokuperkeikka. Kerähyppy, taitto, haarataitto: trampoliinilla, ponnistuslaudalla, permannolla. Vastenhyppy. Roikunnassa ja heilunassa asennot. Käsilläseisonta, kärrynpyörä.

Taso 3:

Tason 1-2 lisäksi:

Takaperin kuperkeikka kuppiasentoon, kieppi ja heilunta, voltti, puolivoltti, arabialainen, flicki.


16-vuotiaat ja vanhemmat harrastajat menevät aikuisten ryhmiin.

Vakuutus

Harrasteryhmäläisille ei ole erikseen seuran puolesta vakuutusta. Huolehtikaa, että voimistelijalla on telinevoimistelun kattava tapaturmavakuutus.

Harrasteryhmien kausimaksut

Harrasteryhmien kausimaksut löydät: