Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hae valmentajaksi!

Hei sinä voimistelusta kiinnostunut nuori/aikuinen!

Haemme tuntivalmentajia seuraamme kaudelle 2018-2019. Valmentajilla tulee olla kiinnostusta lajiin, valmentamiseen ja lasten kanssa työskentelyyn. Oma lajitausta voimistelusta ei ole pakollinen! :)


Tarjolla olisi tuntivalmentajan paikkoja, jossa pystyt kehittämään valmennustaitoasi sekä vaikuttamaan lasten liikunnalliseen kasvuun. Haussa olisi valmentajia telinevoimistelun harraste- ja alkeiskilparyhmiin. Seurana olemme avoin, luotettava ja meillä sinulla on takuuvarmasti mahdollisuuksia kehittyä niin valmentajana kuin voimistelussakin.


Harrasteryhmät pyörivät kahdesti viikossa Ma ja To 17.15-20.15 välillä. Osa ryhmistä on 1,5h ja osa 1h. Valmentajia tarvitaan sekä ryhmistä vastaamaan että telinevalmentajaksi. Telinevalmentaja pysyy samalla telineellä koko harjoituksen ajan ja ryhmän valmentaja kiertää ryhmän mukana ja avustaa telinevalmentajaa. Valmentajille tarjotaan raamit tuntisuunnitelmien tekoon sekä pohjamateriaalit suunnitelmien avuksi. Valmennettavia on aina 3-vuotiaista lapsista aikuisryhmiin asti.


Ota rohkeasti yhteyttä! :)


Voimisteluseura Taipumattomat ry

toimisto.taipumattomat@gmail.com